Slavia’s Misfortune: Šulc Extends Contract with Football Plzeň until 2026

Slavia’s Misfortune: Šulc Extends Contract with Football Plzeň until 2026

Pavel Šulc je mladý fotbalový talent, který se v poslední době výrazně prosazuje ve svém domovském klubu FC Viktoria Plzeň. I přesto, že pochází z Plzně, jeho úspěchy jsou patrné i na celém západě Čech. Od této sezony působí pod trenérem Miroslavem Koubkem a již nastoupil do 11 soutěžních zápasů, ve kterých zaznamenal 6 branek a 3 asistence.

Pavel Šulc je také známý jako účastník letního mistrovství Evropy jednadvacítek. V minulosti hostoval v několika klubech, jako například Jihlava, Opava, České Budějovice a Jablonec. Přestože měl možnost hrát i za jiné týmy, Šulc se rozhodl zůstat ve svém mateřském klubu, který má v jeho srdci zvláštní místo.

„Jsem šťastný, že je moje budoucnost stále spojena s klubem, ve kterém jsem vyrůstal a který mám v srdci. Vážím si této důvěry. Mým cílem je společně s týmem vyhrávat co nejvíce zápasů, dělat radost našim skvělým fanouškům, i nadále na sobě tvrdě pracovat a neustále se posouvat vpřed,“ uvedl Šulc.

Pavel Šulc má za sebou již 115 startů a 15 gólů v nejvyšší soutěži. V sezoně 2021/22 získal s Viktorkou Plzeň ligový titul, což je další důkaz jeho talentu a přínosu pro tým.

Generální ředitel Viktorie Plzeň a předseda představenstva Adolf Šádek vyjádřil svou důvěru v Pavla Šulce a jeho potenciál. Šulc získal potřebné zkušenosti na hostováních a po návratu do klubu se dokázal prosadit v prvním týmu. Jeho cesta se ukázala jako správná a vedení klubu si přeje, aby se mu i nadále dařilo a byl důležitou součástí týmu.

Pavel Šulc je bezpochyby jedním z nejtalentovanějších mladých hráčů v českém fotbale a jeho úspěchy v poslední době to jen potvrzují. S jeho nadějnou budoucností můžeme očekávat, že bude hrát ještě významnou roli ve svém klubu i v české fotbalové reprezentaci.