Kouč Priske prodloužil smlouvu s Spartou do roku 2026, klub věří v dánskou cestu.

Kouč Priske prodloužil smlouvu s Spartou do roku 2026, klub věří v dánskou cestu.

Brian Priske, trenér fotbalové Sparty, prodloužil svou smlouvu s klubem až do roku 2026. Tuto informaci potvrdil samotný klub na svém webovém sídle. Spolu s Priskem podepsali nové kontrakty i jeho asistenti Lars Friis a Christian Clarup, kteří jsou také Dánové.

Brian Priske přišel do Sparty před rokem v létě, ale délku jeho původní smlouvy klub nezveřejnil. Tento čtyřicetiletý bývalý dánský reprezentant se hned v první sezóně na lavičce Sparty podílel na ukončení devítiletého čekání klubu na mistrovský titul.

Priske se rychle stal oblíbeným mezi hráči i fanoušky Sparty díky svému profesionálnímu přístupu a schopnosti motivovat tým. Jeho taktické znalosti a strategie přinesly klubu úspěch, který dlouho čekal.

Prodloužení smlouvy s Priskem je jasným signálem, že vedení Sparty věří ve stabilní budoucnost klubu pod jeho vedením. Spolu s asistenty Lars Friisem a Christianem Clarupem tvoří silný tým, který má ambice dosáhnout dalších úspěchů.

Sparta se v posledních letech vrátila na vrchol českého fotbalu a získala několik ligových titulů. Díky stabilnímu vedení a kvalitnímu trenérskému týmu se klub může těšit na další úspěšné sezóny a snahu o účast v evropských pohárech.

Prodloužení smlouvy s Priskem je také důležitým krokem pro udržení klíčových hráčů v týmu. Hráči mají důvěru ve svého trenéra a jeho schopnost vést tým k úspěchu. To může pomoci klubu udržet stabilní základnu hráčů a zajistit si konkurenceschopnost i v budoucích sezónách.

Celý klub se těší na další spolupráci s Brianem Priskem a jeho asistenty. Věříme, že pod jejich vedením bude Sparta i nadále úspěšná a bude přinášet radost svým fanouškům.