Zlín překvapil remízou v Olomouci po vyhazovu Vrby

Zlín překvapil remízou v Olomouci po vyhazovu Vrby

V neděli se odehrálo 13. kolo první fotbalové ligy, ve kterém se utkaly týmy Sigma Olomouc a FC Zlín. Zápas skončil bez branek, a tak se oba týmy musely spokojit s bodem za remízu.

Rozhodčím utkání byl Kvítek, který byl asistován Křížem a Cichrou. Video rozhodčí byl Hocek. V průběhu zápasu byla udělena jedna žlutá karta hráči Zlína, a to Janetzkému. Celkově se na stadionu sešlo 3044 diváků, kteří sledovali tento zápas.

Sestavy obou týmů vypadaly následovně:

Olomouc: Digaňa – Chvátal, Pokorný, Beneš, Zmrzlý – Ventúra (65. Pospíšil), Breite – Fortelný (65. Zifčák), Zorvan, Navrátil (65. Sláma) – Juliš. Trenér: Jílek.

Zlín: Dostál – Cedidla, Černín, Didiba, Čelůstka (59. Reiter) – Fantiš (85. Dramé), Tkáč (72. Slončík), Janetzký, González (59. Bužek), Bartošák – Vukadinović (85. Žák). Trenér: Červenka.

Oba týmy se snažily o vstřelení branky, ale ani jednomu se to nepodařilo. Sigma Olomouc měla více šancí, ale jejich zakončení nebylo přesné. Naopak FC Zlín se spoléhal na rychlé protiútoky, které však také nevedly k vytvoření gólové situace.

Tento výsledek znamená pro oba týmy bodovou ztrátu. Sigma Olomouc se momentálně nachází na 7. místě tabulky s 17 body, zatímco FC Zlín je na 10. příčce se 15 body.

Další zápasy čekají oba týmy již v příštím týdnu, kdy se utkají s dalšími soupeři. Sigma Olomouc se utká s Mladou Boleslaví, zatímco FC Zlín se střetne s Teplicemi.

Doufejme, že příští zápasy budou nabízet více gólových situací a diváci se budou moci těšit na zajímavý fotbalový zážitek.