Slavia přebíjí Spartu v Ďolíčku a stává se novým lídrem ligy

Slavia přebíjí Spartu v Ďolíčku a stává se novým lídrem ligy

V neděli 13. prosince se odehrálo 13. kolo první fotbalové ligy, ve kterém se střetly týmy Bohemians Praha 1905 a Slavia Praha. Zápas se konal na stadionu Bohemians v Praze a skončil vítězstvím týmu Slavia Praha se skóre 0:2.

První branku v zápase vstřelil hráč Slavie Tomiš ve 20. minutě. Poté se hra vyvíjela vyrovnaně, ale ve 67. minutě přidal druhou branku pro Slavii Chytil. Rozhodčím zápasu byl Rouček, asistovali mu Nádvorník a Váša. Video rozhodčí byl Petříček.

Bohemians Praha 1905 nastoupili do zápasu v sestavě: Jedlička – Krápka, Vondra, Hůlka – Kóstl, Jánoš (83. Jindřišek), Smrž (71. Hrubý), Dostál – Matoušek (83. Shejbal), Hála (71. Mužík) – Puškáč (59. Kozák). Trenérem týmu je Veselý.

Slavia Praha nastoupila do zápasu v sestavě: Mandous – Vlček, Ogbu, Bořil – Tomiš (90.+1 Hromada), Zafeiris (78. Wallem), Oscar, Provod – Tijani (90.+1 Van Buren), Jurečka (62. Jurásek) – Chytil (78. Sinyan). Trenérem týmu je Trpišovský.

Na zápas přišlo 6212 diváků, kteří mohli sledovat vyrovnaný souboj obou týmů. Slavia Praha si však dokázala vytvořit větší počet šancí a zaslouženě zvítězila.

Tímto vítězstvím si Slavia Praha upevnila své postavení na čele tabulky první fotbalové ligy. Bohemians Praha 1905 naopak zůstávají ve středu tabulky.

Další zápasy první fotbalové ligy se budou hrát v následujících týdnech a fanoušci se mohou těšit na další vzrušující fotbalové souboje.