Matějovský překvapil Spartu svým gólem – vyjádřil se očekávání překonaného týmu.

Matějovský překvapil Spartu svým gólem – vyjádřil se očekávání překonaného týmu.

Matějovský vstřelil vítězný gól proti Spartě

V nedávném utkání 13. kola české fotbalové ligy se jednatřicetiletý záložník podílel na vítězném gólu svého týmu. V 45. minutě získal míč po útoku na rozehrávku soupeře a pohodlně zakončil do odkryté branky. Matějovský hrál za Spartu v letech 2010 až 2016 a s týmem získal ligový titul i domácí pohár.

Po utkání prohlásil, že má na Spartu jenom dobré vzpomínky a že atmosféra v jejich zápasech je vždy speciální. Ocenil také výhru nad Spartou, která je považována za velmi kvalitní tým. Uvedl, že se mu líbí styl fotbalu, který praktikuje, a že mají dobře sehraný tým.

Matějovský poslal svůj tým do vedení ve 24. minutě, ale o pět minut později soupeř srovnal. První poločas směřoval k remíze, ale ve 45. minutě Matějovský vypíchl balon stoperu soupeře, vyměnil si ho s kolegou a zakončil do branky. Gól neslavil z úcty k bývalému klubu.

Matějovský uvedl, že situace vyplynula ze hry a že překvapili Spartu. Myslel si, že trochu nachytal soupeřova stopera a že se jim podařilo překvapit Spartu. Dodal, že mají kvalitní hráče dopředu a že jejich útok je druhý nejlepší v soutěži.

Jeho tým vyhrál již potřetí z posledních šesti kol a posunul se na třetí místo v tabulce. Matějovský také pochválil výkon svých spoluhráčů, zejména Hilála a další hráče, kteří se mu svým stylem hry velmi líbí. Doufá, že tým bude i nadále úspěšný.