Hrdina se opět proměnil v zloducha po svém onemocnění, ale díky neuvěřitelnému štěstí unikl vyloučení po svém chování.

Hrdina se opět proměnil v zloducha po svém onemocnění, ale díky neuvěřitelnému štěstí unikl vyloučení po svém chování.

V posledním zápase Fortuna:Ligy mezi Mladou Boleslaví a Plzní došlo k incidentu, který vyvolal velkou diskuzi. V 26. minutě utkání se domácí brankář Matouš Trmal ocitl v nebezpečí, když se na něj vrhl útočník Plzně Tomáš Chorý. I přesto, že měl dostatek času vyhnout se gólmanovi, Chorý mu nohou přišlápl a následně spadl a předstíral zranění.

Trmal okamžitě reagoval a vystartoval na Chorého, který byl poté vyloučen rozhodčím Janem Větečkou. Domácí lavička se snažila apelovat na zásah videorozhodčího a následné vyloučení, ale jejich snaha byla marná.

Trenér Mladé Boleslavi Marek Kulič označil Chorého akci za nesmyslné došlápnutí do brankáře, který měl balon v ruce. Obránce Martin Suchomel se vyjádřil, že pokud za tuto akci není udělena červená karta, je to výsměch.

Tento incident vyvolal velkou odezvu na sociálních sítích. Nebylo to poprvé, kdy Chorý podobným způsobem napadl soupeře. Před dvěma měsíci se střetl s Asgerem Sørensenem ze Sparty a i tehdy nebyl potrestán, i když podle komise rozhodčích měl být vyloučen. Před více než rokem se také podobný incident stal, když se střetl s dánským stoperem.

Suchomel, který je momentálně na hostování v Mladé Boleslavi ze Sparty, označil Chorého za specifického hráče a nechápal, proč mu takové akce procházejí. Jeho zákroky jsou podle něj za hranou.

Plzeň nakonec vyhrála utkání v Mladé Boleslavi 3:1.