Řepka se angažuje ve vytváření celovečerního filmu s názvem Hříšník, který vyvolává kontroverze mezi některými lidmi.

Řepka se angažuje ve vytváření celovečerního filmu s názvem Hříšník, který vyvolává kontroverze mezi některými lidmi.

Řepka, bývalý český fotbalový obránce, se vrací na scénu jako hlavní protagonistu filmu Hříšník. Film se zaměřuje na jeho bouřlivou minulost, která zahrnuje čtyři tituly v české lize a osm let strávených v Itálii a Anglii. Bohužel, jeho kariéra byla poznamenána i řadou kontroverzí, které vyvrcholily sedmiletým pobytem ve vězení.

Tvůrčí tým začal pracovat na filmu s cílem vyprávět příběh „bad boye“ a zatím neměl přesnou představu o názvu, který by jedním slovem shrnul myšlenky hlavního hrdiny. Petr Větrovský, režisér filmů o Janu Kollerovi, Martinu Škrtelovi a seriálu s Attilou Véghem, vysvětlil, že se jedná o jejich první pokus o takovýto typ příběhu.

Pro Řepku to není první zkušenost před kamerou. Má vlastní podcast Red card a objevil se i ve filmu Vyšehrad. Navíc absolvoval mnoho mediálních vystoupení a rozhovorů. Přesto Řepka tvrdí, že kamera není jako kamera. Na tiskových konferencích je všechno umělé, ale při natáčení se kamera stává přirozenou součástí a člověk ji ani nevnímá. Řepka popisuje, že mnohokrát byl štáb překvapený tím, co zažil, a dokonce mu samotnému nevěřili, že se to stalo.

Pokud vše půjde podle plánu, první diváci by mohli film vidět ke konci letošního roku. Řepka věří, že film odhalí mnoho nových věcí. Nejde mu však o to, aby změnil pohled na své jméno, protože už je zařazený nadosmrti. Chtěl by spíše, aby lidé začali přemýšlet a diskutovat o jeho příběhu. Řepka dodává, že některé věci se udály jinak, než bylo napsáno a prezentováno.

Řepka je momentálně velmi zaneprázdněný. Krátce před svými 50. narozeninami se připravuje na nový film, studuje trenérskou licenci A a organizuje akci s názvem Noc s legendou, která se uskuteční na konci února v Kině Lucerna.