Boleslav propustila trenéra Kuliče a spekuluje se o jeho potenciálním nástupci.

Boleslav propustila trenéra Kuliče a spekuluje se o jeho potenciálním nástupci.

Osmačtyřicetiletý Kulič se mladoboleslavského týmu ujal před touto sezonou. Pro bývalého útočníka, který během hráčské kariéry nastoupil do 389 utkání nejvyšší soutěže, šlo o premiéru v roli prvoligového hlavního trenéra.

Středočechům úvod ligového ročníku vyšel a ještě v polovině listopadu jim patřilo třetí místo, navíc jako jediní během 19 podzimních kol porazili obhájce titulu a vedoucí tým tabulky Spartu.

Z posledních pěti utkání nejvyšší soutěže ale získali jediný bod za domácí remízu s Karvinou a klesli na sedmou příčku.

Tým Mladé Boleslavi zažil v posledních zápasech nepříznivou sérii výsledků, která ho posunula na sedmou příčku tabulky. Z posledních pěti utkání si připsali pouze jediný bod za remízu s Karvinou. Tento výsledek je jistě zklamáním pro fanoušky, kteří doufali ve vyšší umístění svého týmu.

Přestože se týmu dařilo na začátku sezony, poslední výsledky naznačují, že je třeba zlepšit výkonnost a najít způsob, jak se vrátit na vítěznou vlnu. Kulič jako nový hlavní trenér se musí vypořádat s touto výzvou a najít řešení, jak zlepšit herní projev týmu.

Jedním z faktorů, které mohou hrát roli v nepříznivé sérii výsledků, může být i absenci klíčových hráčů z důvodu zranění. Zranění mohou ovlivnit herní systém a taktiku týmu, což se může projevit na výsledcích.

Dalším důležitým aspektem je také psychická stránka hráčů. Nepříznivá série výsledků může negativně ovlivnit sebevědomí hráčů a jejich schopnost vyhrávat zápasy. Je tedy důležité pracovat na psychické připravenosti hráčů a podpořit je v jejich sebevědomí.

Kulič musí také najít správnou taktiku a herní systém, který bude nejlépe vyhovovat schopnostem a kvalitám hráčů. Je třeba najít rovnováhu mezi obranou a útokem a najít způsob, jak využít potenciál hráčů.

V nepříznivé sérii výsledků je důležité neztrácet motivaci a pracovat na zlepšení. Kulič musí být schopen inspirovat hráče a přenést na ně svou víru a odhodlání.

Mladá Boleslav má stále šanci se vrátit na vítěznou vlnu a zlepšit své umístění v tabulce. Je třeba věřit v kvality týmu a pracovat na jejich rozvoji. S přístupem a prací na tréninku je možné dosáhnout lepších výsledků.

Osmačtyřicetiletý Kulič se mladoboleslavského týmu ujal