Slavia dokončila přestup zimy: Do Plzně přichází dva záložníky za gólmana Staňka

Slavia dokončila přestup zimy: Do Plzně přichází dva záložníky za gólmana Staňka

Sedmadvacetiletý fotbalista Staněk opouští Viktorii po čtyřech letech a podepsal smlouvu se Slavií do konce června 2027. Dvaadvacetiletý Červ a o rok starší Valenta, kteří naposledy působili v Liberci a na Slovácku, se dohodli v Plzni rovněž na kontraktech do roku 2027.

Staněk, který strávil čtyři roky ve Viktorii, se těší na novou výzvu ve Slavii. Na webu Pražanů uvedl, že jeho první dojmy jsou jen pozitivní a moc se těší na tuto výzvu. Konkurence je vždycky dobrá a zdravá věc, a on je na ni připraven. Jeho cílem je pomoci Slavii k mistrovskému titulu, a proto se rozhodl přestoupit do tohoto klubu.

Přestup Staněka je zajímavým posílením pro Slavii, která se dlouhodobě pohybuje na předních příčkách české fotbalové ligy. Staněk je zkušeným hráčem s bohatými zkušenostmi z české ligy a jeho přítomnost by měla posílit konkurenci ve Slavii a přispět k dosažení jejich cílů.

Dále, mladí hráči Červ a Valenta, kteří se dohodli na kontraktech s Plzní do roku 2027, jsou další zajímavou posilou pro tento klub. Oba hráči mají za sebou úspěšné působení v jiných českých klubech a jejich přestup do Plzně by měl přinést novou energii a kvalitu do týmu.

Všechny tři přestupy ukazují, že české fotbalové kluby se snaží posilovat své řady a konkurovat si navzájem. Přestupy mladých talentovaných hráčů a zkušených hráčů s bohatými zkušenostmi jsou důležité pro rozvoj českého fotbalu a zvyšují kvalitu a konkurenceschopnost týmů.

Těšíme se na to, jak se noví hráči osvědčí ve svých nových klubech a jakým způsobem přispějí k dosažení jejich cílů. Doufejme, že jejich přestupy přinesou úspěch nejen jim samotným, ale také jejich týmům.