Bohemians předvedli skvělý výkon v Hradci Králové, Teplice zvítězily nad Zlínem díky výkonu Filoše.

Bohemians předvedli skvělý výkon v Hradci Králové, Teplice zvítězily nad Zlínem díky výkonu Filoše.

V posledním kole první fotbalové ligy se odehrálo několik zajímavých zápasů. Největší překvapení přineslo utkání mezi Klokany a Hradcem Králové, které skončilo remízou 2:2. Klokani tak již počtvrté za sebou nezvítězili a v neúplné tabulce se nacházejí na devátém místě. Naopak Hradec Králové vyhrál jediné z posledních sedmi kol a momentálně patří do jedenáctého místa.

Dalším zajímavým zápasem bylo utkání mezi Teplicemi a Zlínem. Teplice dokázaly na svém hřišti porazit Zlín v poměru 2:1. Domácím se podařilo skórovat již v 36. a 62. minutě díky útočníkovi Danielu Filovi. Hosté se dokázali prosadit pouze jednou v 59. minutě díky střídajícímu záložníkovi Tomu Slončíkovi.

Severočeši si tak připsali tři body a momentálně se nacházejí na desátém místě neúplné tabulky. Navíc mají o zápas méně odehraných než jejich soupeři. „Ševci“ zůstali předposlední o skóre před Českými Budějovicemi, ale mají oproti nim utkání k dobru.

Další zápas se odehrál mezi Hradcem Králové a Bohemians Praha 1905. Tento zápas skončil remízou 2:2. Hradec se ujal vedení díky gólu v 32. minutě, ale Bohemians dokázali vyrovnat až v 80. minutě. O pár minut později se dokázali dostat do vedení, ale Hradec dokázal vyrovnat alespoň na konečných 2:2.

Hradec Králové momentálně patří do jedenáctého místa tabulky, zatímco Bohemians jsou na devátém místě. Oba týmy mají za sebou dvě utkání, ve kterých bodovali doma.

Výsledky z posledního kola první fotbalové ligy:

FK Teplice – FC Zlín 2:1

FC Hradec Králové – Bohemians Praha 1905 2:2

V dalším kole se můžeme těšit na další zajímavá utkání a uvidíme, jak se bude vyvíjet tabulka.