Fukal varuje před přeceňováním ligové dominance Sparty, Jurečka ho však nadchává

Fukal varuje před přeceňováním ligové dominance Sparty, Jurečka ho však nadchává

Karviná měla za bezbrankového stavu dvě velké příležitosti, které však nedokázala proměnit. Toto je ukázka toho, jak kvalita soupeře a jeho schopnost být efektivní může ovlivnit výsledek zápasu.

Podobnou situaci jsme viděli i v podzimním kole, kdy Sparta dokázala otočit zápas s Teplicemi, i přestože hrála v deseti. V závěru prvního poločasu měl teplický hráč samostatný únik na branku, ale nedokázal ji proměnit.

Jablonec naopak předvedl svou útočnou kvalitu proti Slavii a skóroval sedmkrát. Je zřejmé, že Slavia má obrovskou útočnou kvalitu, které Jablonec nedokázal odolat.

Václav Jurečka se opět prosadil střelecky a dotáhl se na druhé místo v tabulce střelců. Je to hráč, který je inteligentní a týmový. Je pro Slavii nenahraditelný a je radost ho sledovat na hřišti.

Slavia byla silná nejen v útočné fázi, ale i v obraně. Na podzim dostala jen třináct gólů, z toho pouze šest doma. V posledních zápasech však inkasuje více gólů, což je důsledek chyb v obraně.

Baník Ostrava prohrál v Českých Budějovicích vysoko 0:3. Je to zklamání, protože Baník ztrácí body lacino.

Co se děje v Českých Budějovicích, nedokážu posoudit, ale fanoušci klubu jasně dávají najevo nesouhlas s tím, jak je klub veden. Je to důkaz toho, že jim na klubu záleží a nejsou jim lhostejní.

Bohemians Praha prohrávala v Hradci Králové 0:2, ale náhradník Jan Shejbal vyrovnal. Je to hráč s bojovným duchem a schopností zakončit.

Velký obdiv si zaslouží Pardubice, které přišly o vedení na Slovácku a hrály v deseti. Bod by pro ně byl cenný, ale místo toho šly do protiútoku ve čtyřech lidech a vyhrály zápas. Je to příklad toho, jak se dá vyhrát přesvědčením o svých schopnostech a vedením trenéra.