Čvančara přestupuje do Německa za čtvrt miliardy korun

Čvančara přestupuje do Německa za čtvrt miliardy korun

Český fotbalista Tomáš Rosický se odpojil od svého týmu a dnes dopoledne se již spoluhráči netrénoval. Podle sparťanského webu Rosický citoval Rosického z rozhovoru s novináři v Bad Kleinkirchheimu, že dostal svolení od klubu odcestovat. Konkrétní klub sportovní ředitel českého mistra nejmenoval, ale spekuluje se, že by se mohlo jednat o Mönchengladbach, který o Rosického stojí již delší dobu.

Rosický uvedl, že přestup by mohl být téměř hotový, což naznačuje, že je velká pravděpodobnost, že se transfer uskuteční. Rosický také připustil, že rozhodování o uvolnění Rosického bylo složité, ale pokud se transfer stane, tak za velké peníze.

Pokud by k přestupu došlo, Sparta by musela hledat náhradu do útoku. Zájem ze zahraničí je také o další sparťany, například Boloňa usiluje o Adama Karabce.

Rosický také zmínil, že stále věří, že se Sparta podaří získat brankáře Matěje Kováře z Manchesteru United, který na Letné hostoval v minulé sezoně. Pokud by Kovář nepřišel, tak by přišel jiný brankář.

Celý přestupový proces je stále ve fázi jednání a není jasné, kdy bude definitivně uzavřen. Sparta však pravděpodobně získá za Rosického velkou finanční částku.