Dynamo se v Edenu přiblížilo k senzační remíze, ale Chytil zajistil těsnou výhru Slavie.

Dynamo se v Edenu přiblížilo k senzační remíze, ale Chytil zajistil těsnou výhru Slavie.

V neděli se odehrálo 16. kolo první fotbalové ligy, ve kterém se střetla Slavia Praha s Dynamem České Budějovice. Zápas skončil vítězstvím Slavie 2:1.

První branku zápasu vstřelil ve 7. minutě Jurečka z týmu Slavia Praha. O deset minut později však vyrovnal Adediran z Dynamu České Budějovice. V 72. minutě se Slavii podařilo znovu skórovat, tentokrát díky Chytilovi. Rozhodčím zápasu byl Kvítek, asistovali mu Kubr, Kříž a Pechanec (video).

Slavia Praha nastoupila v sestavě Mandous – Vlček, Ogbu, Bořil – Tomič (61. Masopust), Ševčík (90.+3 Oscar), Hromada (46. Zafeiris), Wallem – Jurečka, Van Buren (61. Provod) – Chytil (76. Schranz). Trenérem týmu je Trpišovský.

Dynamo České Budějovice zahrálo se sestavou Šípoš – Sladký, Nikl, Králik, Trummer – Suchan, Hubínek – Šigut (63. Osmančík), Hellebrand, Alli (78. Skalák) – Adediran (85. V. Hora). Trenérem týmu je Zápotočný.

Zápas sledovalo 16 620 diváků. Slavia Praha si tak připsala další vítězství do svého konta a upevnila svou pozici v čele tabulky. Dynamo České Budějovice se naopak nachází v dolní části tabulky a bude muset bojovat o záchranu v lize.

Další podrobnosti o zápase a reakce trenérů a hráčů budou zveřejněny v brzké době.