Hašek provedl osm změn v základní sestavě proti Arménii po zápase v Norsku.

Hašek provedl osm změn v základní sestavě proti Arménii po zápase v Norsku.

Sledujte on-line přenos z přípravného fotbalového utkání na Letné mezi Českem a Arménií.

Dnes se na Letné odehraje přípravné fotbalové utkání mezi Českem a Arménií. Toto utkání je součástí přípravy obou týmů na nadcházející kvalifikační zápasy a slouží k poslednímu doladění formy hráčů.

Trenér české reprezentace, Jaroslav Šilhavý, se rozhodl udělat osm změn ve sestavě oproti poslednímu zápasu proti Norsku. Tato rozhodnutí mohou být důsledkem analýzy výkonů hráčů v minulých zápasech nebo snahou vyzkoušet různé varianty taktiky a sestavy.

Arménie je pro český tým zajímavým soupeřem, který může představovat určité výzvy. Jejich herní styl a kvalita hráčů mohou být pro Českou republiku neznámé a tím pádem i obtížnější k překonání.

Pro fanoušky fotbalu je toto utkání skvělou příležitostí sledovat své oblíbené hráče v akci a možná i objevit nové talenty. Přenos z utkání je k dispozici online, takže si ho můžete pohodlně sledovat z pohodlí vašeho domova nebo prostřednictvím mobilního zařízení.

Doufejme, že toto utkání přinese zajímavý fotbalový zážitek a že oba týmy ukážou své nejlepší stránky. Ať vyhraje ten lepší!