Kometou poražená Sparta a Kladno ztratilo dvougólový náskok a prohrálo

Kometou poražená Sparta a Kladno ztratilo dvougólový náskok a prohrálo

Hokejová Tipsport extraliga pokračuje v napínavých zápasech a bojích o postup do play off. V nedávném kole se odehrálo několik zajímavých utkání, která rozhodla o dalším postupu týmů.

HC Dynamo Pardubice se postaralo o výrazné vítězství nad Bílými Tygři Liberec již v první třetině, kterou vyhráli 4:1. Obránce Ondřej Vála se dvakrát prosadil a útočník Robert Reichel přidal další dva góly. Tímto výsledkem si Pardubice upevnila své postavení v tabulce.

Sparta Praha se snažila o obrat ve svém zápase proti Kometa Brno, kdy dokázala otočit stav z 0:2 na 4:3. Nakonec však prohrála po samostatných nájezdech. Třetí Třinec se pak posunul na třetí místo v tabulce po výhře nad Litvínovem 5:2.

Další týmy bojující o postup do play off nezaznamenaly úspěch. České Budějovice prohrály doma s Mladou Boleslaví 0:1, zatímco Kladno neudrželo vedení nad Plzní a prohrálo v prodloužení 3:4.

V tabulce se tak stále drží na čele Pardubice, následované Spartou a Třincem. Brno si udržuje čtvrté místo, zatímco Kladno zůstává na poslední příčce.

Hokejová Tipsport extraliga tak nabízí stále napínavé a vyrovnané zápasy, ve kterých se rozhoduje o dalším postupu týmů do play off. Sledujte nadcházející zápasy a buďte svědky dalšího dramatického dění na ledě.