Kuchta vyjadřuje nespokojenost s přezkoumáváním svých gólů a nedošlo k oslavě trefy.

Kuchta vyjadřuje nespokojenost s přezkoumáváním svých gólů a nedošlo k oslavě trefy.

Sparta Praha zvítězila ve svém posledním zápase s Jabloncem 3:0. Tým Sparty se dostal do vedení již ve 12. minutě, kdy se trefil český reprezentant Adam Kuchta. Poté se prosadili ještě Lukáš Haraslín a Angelo Preciado.

Kuchta si po utkání vzpomněl na první vzájemný souboj těchto týmů v této sezóně, ve kterém Sparta vstřelila pět branek a vyhrála 5:1. Byl rád, že se mu podařilo dát gól, i když situace byla původně přezkoumávána videorozhodčím kvůli možnému ofsajdu.

Další gól vstřelil Lukáš Haraslín a následně Angelo Preciado, který dorazil Kuchtovu střelu. Kuchta byl spokojený s výkonem svého spoluhráče Preciada a pogratuloval mu k prvnímu gólu ve Spartě.

Sparta začala zápas velmi dobře a vzpomněla si na srpnové utkání s Jabloncem, ve kterém rozhodla o vítězství již v prvním poločase. Kuchta doufal, že se jim podaří dát ještě více gólů, ale nakonec byl rád za výhru 3:0.

Od 60. minuty hrála Sparta bez vyloučeného stopera Martina Vitíka, který nedovoleně zastavil unikajícího Michala Černáka. Kuchta nekritizoval Vitíka za jeho chování a řekl, že by mu červenou kartu nevyčítal. Kluci se podle něj dobře bránili a udrželi nulu, což je pozitivní výsledek, když hráli o jednoho hráče méně.