Kylian Mbappé agreed terms with Real Madrid and will receive a staggering amount just for his signature.

Kylian Mbappé agreed terms with Real Madrid and will receive a staggering amount just for his signature.

Kylian Mbappé, francouzský fotbalový talent, nedávno podepsal smlouvu s Real Madridem, která mu zajistí štědrý podpisový bonus ve výši 150 milionů eur. Tato částka bude postupně vyplácena Mbappém, který je také známý jako „Bílý balet“. Navíc si udrží podíl na osobnostních právech i v Realu Madrid.

Mbappé informoval vedení Paris St. Germain o svém záměru přestoupit do Realu Madrid minulý týden. Smlouva francouzského klubu s ním končí letos v létě, a proto odejde jako volný hráč.

Kylian Mbappé přestoupil do Paris St. Germainu v roce 2018 z Monaka, kde získal titul. V Paříži strávil již pět let a získal s týmem pět titulů a hrál ve finále Ligy mistrů. V minulém roce se rozhodl neprodloužit smlouvu s PSG.

S francouzskou reprezentací odehrál Mbappé 75 zápasů a vstřelil 46 branek. Získal s ní stříbro na mistrovství světa a v roce 2021 vyhrál Ligu národů.

Kylian Mbappé je jedním z nejtalentovanějších fotbalistů současnosti a jeho přestup do Realu Madridu je jedním z největších přestupů v historii fotbalu. Fans se mohou těšit na jeho vystoupení v novém klubu a na další úspěchy, které s sebou přinese.