Los Angeles defeats Western Conference leader, Vegas inches closer to playoffs

Los Angeles defeats Western Conference leader, Vegas inches closer to playoffs

Ve Vancouveru byl po dvaceti minutách nerozhodný stav 1:1, druhá třetina ale patřila hostujícím Kings. Ve 37. minutě je poslal do vedení Blake Lizotte a o necelé dvě minuty později zvýšil na rozdíl dvou branek kapitán Anže Kopitar.

Slovinský útočník si počtvrté za sebou připsal alespoň dva kanadské body a výrazně se tak podepsal pod čtyřzápasovou vítěznou sérii Kings. Filip Hronek za Vancouver odehrál téměř 22 minut a s pěti střeleckými pokusy byl nejaktivnějším hráčem zápasu. I přes snahu v útočném pásmu protáhl své čekání na bod již na devět zápasů.

Výsledky NHL:

Vancouver – Los Angeles 2:3, St. Louis – Vegas 1:2 v prodl.

Ve Vancouveru se odehrál napínavý zápas mezi domácím týmem a hostujícími Kings. Po dvaceti minutách byl stav nerozhodný 1:1, ale ve druhé třetině se ujal vedení tým Kings. Nejprve se trefil Blake Lizotte v 37. minutě a o pár minut později zvýšil na rozdíl dvou branek kapitán Anže Kopitar.

Slovinský útočník Anže Kopitar si připsal již počtvrté za sebou alespoň dva kanadské body a výrazně tak přispěl k čtyřzápasové vítězné sérii Kings. Na straně Vancouveru se nejvíce snažil Filip Hronek, který odehrál téměř 22 minut a s pěti střeleckými pokusy byl nejaktivnějším hráčem zápasu. I přes jeho snahu ve hře v útočném pásmu již čeká na bod devět zápasů.

Výsledky NHL z daného dne byly následující:
– Vancouver Canucks vs. Los Angeles Kings 2:3
– St. Louis Blues vs. Vegas Golden Knights 1:2 v prodloužení

Hokejoví fanoušci určitě nezůstali na suchu a mohli sledovat zajímavé a vyrovnané zápasy plné emocí a skvělého hokeje.