Plzeň přehrála Pardubice se skóre 6:2 v zápase na domácím hřišti

Plzeň přehrála Pardubice se skóre 6:2 v zápase na domácím hřišti

Titulek: Viktorie Plzeň porazila Pardubice v napínavém utkání devátého kola Fortuna:Ligy

Dnešní on-line přenos z utkání devátého kola fotbalové Fortuna:Ligy mezi Viktorií Plzeň a Pardubicemi nabídl divákům skvělou podívanou plnou napětí a gólů. Plzeň se nakonec radovala z vítězství, když porazila Pardubice 3:2.

Utkání začalo velmi aktivně, oba týmy se snažily získat kontrolu nad hrou a dostat se do vedení. Plzeň se však brzy ujala vedení díky gólu Tomáše Chorého v 15. minutě. Pardubice však neztrácely odhodlání a dokázaly vyrovnat stav díky trefě Jakuba Řezníčka ve 26. minutě.

První poločas pokračoval vyrovnanou hrou, oba týmy měly své šance, ale brankáři si s nimi dokázali poradit. Ve druhém poločase se hra ještě více vyostřila a oba týmy se snažily přidat další góly.

V 60. minutě se Plzeň opět dostala do vedení díky gólu Aleše Čermáka. Pardubice však neztratily naději a dokázaly vyrovnat stav na 2:2 díky trefě Ondřeje Šašinky v 75. minutě.

Posledních pár minut utkání bylo plných napětí a oba týmy se snažily přidat rozhodující gól. Nakonec to byla Plzeň, která se radovala z vítězství. V 88. minutě se trefil Lukáš Hejda a zajistil tak svému týmu vítězství 3:2.

Celé utkání bylo plné emocí a skvělého fotbalu. Oba týmy si zaslouží pochvalu za svůj výkon a bojovnost. Plzeň se díky vítězství posunula na vyšší příčky tabulky, zatímco Pardubice budou muset zapracovat na své obraně.

Toto utkání jasně ukázalo, proč je Fortuna:Liga jednou z nejpopulárnějších fotbalových soutěží v České republice. Fanoušci si mohli užít skvělou podívanou a napínavé momenty a doufáme, že další utkání budou stejně zajímavá.

Pokud jste nestihli sledovat on-line přenos tohoto utkání, rozhodně si ho pusťte zpětně. Bylo to opravdu hodné vidění!