Pogačar se rychle vzpamatoval z pádu a Ciccone posiluje svůj náskok v souboji o body.

Pogačar se rychle vzpamatoval z pádu a Ciccone posiluje svůj náskok v souboji o body.

Tour de France je jedním z nejprestižnějších cyklistických závodů na světě a každý rok přitahuje miliony fanoušků z celého světa. 17. etapa letošního ročníku slibuje neuvěřitelné drama, protože vyvrcholí na nejtěžším stoupání celého závodu – Col de la Loze.

Col de la Loze je horský průsmyk ve francouzských Alpách, který se nachází v nadmořské výšce 2304 metrů. Jeho strmé stoupání a náročný profil ho řadí mezi nejtěžší horské pasy, které cyklisté musí zdolat během Tour de France.

Tato etapa je dlouhá 170 kilometrů a začíná ve městě Grenoble. Cyklisté se budou muset vyrovnat s náročnými stoupáními a sjezdy, než se dostanou k Col de la Loze. Posledních 7 kilometrů stoupání na Col de la Loze je opravdu brutální, s průměrným sklonem 8,5% a některými úseky až 20%. To znamená, že cyklisté budou muset vydat ze sebe maximum, aby zdolali toto náročné stoupání.

Col de la Loze je novinkou v letošním ročníku Tour de France a očekává se, že se stane jedním z klíčových momentů závodu. Vítěz této etapy bude mít nejen důležitý krok k celkovému vítězství, ale také si zajistí místo v historii cyklistiky.

Pro fanoušky, kteří nemohou být přítomni na místě, je možnost sledovat on-line přenos z této etapy. Mnoho televizních stanic a webových stránek nabízí živé vysílání z Tour de France, které zahrnuje komentáře odborníků, záběry z helikoptér a interakci s fanoušky prostřednictvím sociálních médií.

Sledování on-line přenosu z Tour de France je skvělý způsob, jak se zapojit do atmosféry závodu a podpořit své oblíbené cyklisty. Můžete se těšit na vzrušující souboje na horských průsmycích, rychlé sjezdy a dramatické finiše.

Takže si najděte pohodlné místo, otevřete si svůj počítač nebo mobilní zařízení a sledujte on-line přenos ze 17. etapy Tour de France. Buďte svědky historického okamžiku, kdy cyklisté budou bojovat o vítězství na Col de la Loze.