Slavia se vrátila na vrchol tabulky díky výhře v Pardubicích, kterou zajistil Jurečka prostřednictvím penalty.

Slavia se vrátila na vrchol tabulky díky výhře v Pardubicích, kterou zajistil Jurečka prostřednictvím penalty.

Ve 8. kole první fotbalové ligy se utkali týmy FK Pardubice a Slavia Praha. Zápas skončil vítězstvím Slavie Praha v poměru 1:0. Jedinou branku zápasu vstřelil v 28. minutě Jurečka z penalty. Rozhodčím zápasu byl Pechanec, asistovali mu Kříž, Váňa a Zelinka (video). Zápas se konal na stadionu FK Pardubice před vyprodaným hledištěm s počtem diváků 4620.

Sestavy obou týmů byly následující:

FK Pardubice: Budinský – Surzyn, Kukučka, Ortiz, Tischler – Darmovzal (85. Sychra) – Matoušek (59. Mukwelle), Hlavatý, Daneček (59. Míček), Helešic (68. Pikul) – Černý (46. Krobot). Trenér: Kováč.

Slavia Praha: Mandous – Douděra (55. Masopust), Holeš, Ogbu, Provod – Ševčík (90.+4 Vlček), Oscar – Jurásek (55. Schranz), Jurečka, Wallem (68. Zafeiris) – Tijani (68. Chytil). Trenér: Trpišovský.

Slavia Praha se tak díky tomuto vítězství posunula na první místo tabulky první fotbalové ligy. Tým FK Pardubice naopak zůstává ve spodní části tabulky. Zápas byl vyrovnaný a oba týmy předvedly kvalitní výkony. Slavia Praha měla více šancí a nakonec se jí podařilo jednu z nich proměnit ve vítěznou branku.

Trenéři obou týmů byli s výkony svých hráčů spokojeni. Slavia Praha se tak nadále drží na čele tabulky a je favoritem na zisk mistrovského titulu. FK Pardubice se musí soustředit na další zápasy a snažit se zlepšit své umístění v tabulce.

Další zápasy první fotbalové ligy slibují napínavé souboje a zajímavé fotbalové představení. Fanoušci se mohou těšit na další vzrušující momenty a góly.