Slávisté promarnili šance a po vlastním gólu se obávali o výsledek v závěru.

Slávisté promarnili šance a po vlastním gólu se obávali o výsledek v závěru.

Slavia Praha porazila FC Zlín v domácím zápase s výsledkem 2:1. Pražané začali zápas velmi dobře a v první půli měli několik šancí, ale nedokázali se prosadit. Ve druhé půli se jim to podařilo, když skórovali Ondřej Lingr a Mick van Buren. Hosté snížili na konečných 2:1 po vlastní brance Tomáše Vlčka.

Slavia Praha si tak připsala další vítězství v nejvyšší soutěži a bodovala ve svých posledních 20 domácích ligových zápasech. Momentálně se nachází na druhém místě tabulky, pouze o skóre za Spartou. Tým se také připravuje na čtvrtfinále kvalifikace Evropské ligy proti Dnipru.

Trenér Slavie Trpišovský nasadil do zápasu nejsilnější možnou sestavu a jeho tým dominoval na hřišti. I přes velkou převahu se však Pražanům nepodařilo využít své šance v první půli.

Ve druhé půli se však situace změnila a Slavia Praha začala skórovat. Ondřej Lingr prostřelil brankáře Zlína a Mick van Buren přidal druhý gól. Hosté se sice dokázali vrátit do zápasu po vlastní brance Tomáše Vlčka, ale na vyrovnání už nedosáhli.

Slavia Praha si tak připsala další výhru a posunula se na druhé místo v tabulce. Její hráči se teď připravují na další zápasy, včetně čtvrtfinále Evropské ligy.