Sparta získala těsné vítězství ve Zlíně díky penaltě Krejčího v závěru zápasu.

Sparta získala těsné vítězství ve Zlíně díky penaltě Krejčího v závěru zápasu.

Ve druhém kole první fotbalové ligy se střetli týmy FK Pardubice a FK Jablonec. Zápas skončil bezbrankovou remízou 0:0. Rozhodčím utkání byl Všetečka, asistovali mu Caletka, Leška a Berka (video). Hlavním rozhodčím VAR byl Hlavatý, asistovali mu F. Souček, Čanturišvili a Polidar. Na zápas přišlo 3012 diváků.

Sestavy obou týmů vypadaly následovně:

FK Pardubice: Kinský – Surzyn, Halinský, Donát, Helešic (67. Kurka) – Icha – Patrák (77. Sychra), Hlavatý, Darmovzal (67. Vacek), Pikul (26. Budinský) – Krobot (67. Černý). Trenér: Kováč.

FK Jablonec: Hanuš – Slávik (75. D. Souček), Tekijaški, Hurtado, Polidar – F. Souček (61. Chramosta), Považanec – Čanturišvili (61. Pleštil), Kratochvíl, Alégué (61. Jovovič) – Drchal. Trenér: Látal.

Zápas byl vyrovnaný a oba týmy měly své šance na vstřelení gólu. Pardubice se snažily především přes rychlé protiútoky, zatímco Jablonec se snažil o kombinační hru. Oba brankáři, Kinský a Hanuš, si připsali několik zákroků, které zabránily inkasovanému gólu.

Diváci se mohli těšit na vyrovnaný a napínavý zápas, který však nakonec skončil bezbrankovou remízou. Obě mužstva si tak připsala jeden bod do tabulky. FK Pardubice se tak po dvou kolech nachází na 12. místě s jedním bodem, zatímco FK Jablonec je na 6. místě se třemi body.

Další zápasy první fotbalové ligy slibují další vzrušení a napětí. Fanoušci se mohou těšit na další zápasy svých oblíbených týmů a doufat, že jejich tým dosáhne co nejlepšího výsledku.