Vémola doufá, že lidé si představí Procházku jako normálního sportovce: Kincl hovoří o českém MMA

Vémola doufá, že lidé si představí Procházku jako normálního sportovce: Kincl hovoří o českém MMA

MMA je sport, který si získává stále větší popularitu a pozornost fanoušků po celém světě. Jedním z českých bojovníků, kteří se v tomto sportu prosazují, je i Jan Malach. Nedávno se stal tématem diskuzí kvůli svému nadcházejícímu zápasu s Polákem Wawrzyniakem.

Malach se ve svém rozhovoru vyjádřil k tomu, jak se připravuje na svého soupeře a jaké jsou jeho očekávání. Zmiňuje, že Wawrzyniak je komplexnější bojovník než jeho předchozí soupeř Vlasta Čepovi. Malach také hovoří o své zlomenině očnice, která ho limitovala v přípravě na minulý zápas.

Bojovník se nebojí možného cíleného útoku na jeho zranitelné místo a věří, že se s tím dokáže vypořádat. Malach také hovoří o svém návratu do klece po třech čtvrtletích a jak toto čekání ovlivňuje jeho psychiku.

Kromě svých sportovních aktivit se Jan Malach objevuje i na společenských akcích a nedávno vydal knihu. V rozhovoru se vyjadřuje k publicitě a popularitě ve světě MMA. Zmiňuje, že popularita je důležitá pro jednání nových kontraktů, ale zároveň může ovlivnit i soukromý život.

Na otázku ohledně možné odvety s Karlosem Vémolou Malach odpovídá, že tuto myšlenku již uzavřel a soustředí se na své další zápasy. Mluví také o možném souboji s Matějem Peňázem a o možném návratu do polské organizace KSW.

Jan Malach je talentovaným bojovníkem, který si získal respekt ve světě MMA. Jeho přístup k tréninku a odhodlání ho staví mezi špičku českých bojovníků v této disciplíně. Fans se tak mohou těšit na jeho nadcházející zápasy a sledovat jeho další kroky v boji v kleci.