Crosby se připravoval s „mullet“ na hlavě a Lemieux přišel vzdát hold Jágrovi.

Crosby se připravoval s „mullet“ na hlavě a Lemieux přišel vzdát hold Jágrovi.

V nedávné době se v NHL odehrálo velké události, která zaujala fanoušky hokeje po celém světě. Pittsburgh Penguins slavnostně vyřadil dres legendárního českého hokejisty Jaromíra Jágra.

Jaromír Jágr je jedním z nejvýznamnějších hokejistů v historii a jeho kariéra je plná úspěchů a rekordů. Během svého působení v NHL hrál za několik týmů, včetně Pittsburgh Penguins, kde strávil část své kariéry a získal s nimi také Stanley Cup.

Pittsburgh Penguins se rozhodl uctít Jaromíra Jágra tím, že vyřadil jeho dres s číslem 68. Tento ceremoniál se konal během přestávky zápasu a fanoušci mohli vidět, jak dres s Jágrovým jménem a číslem byl vztyčen na strop arény.

Tato událost byla emocionální nejen pro fanoušky, ale i pro samotného Jaromíra Jágra. Byl to symbolický okamžik, který ukázal, jaký vliv měl Jágr na hokejový svět a jak si ho lidé váží.

Jaromír Jágr je dodnes aktivním hráčem a i ve svých 49 letech ukazuje, že má stále co nabídnout. Jeho kariéra je inspirací pro mnoho mladých hokejistů a jeho jméno bude navždy spojeno s legendou.

Vyřazení dresu Jaromíra Jágra je dalším důkazem toho, jaký vliv má tento hokejista na svět hokeje a jak je respektován a uznáván po celém světě.