Jurečka je dočasně přerušil svou činnost, komise rozhodne o trestu za týden.

Jurečka je dočasně přerušil svou činnost, komise rozhodne o trestu za týden.

Karvinský fotbalista David Moses přijde o nadcházející utkání kvůli zastavené činnosti za červenou kartu. Komise o tom informovala po dnešním zasedání. Moses byl vyloučen v zápase proti Pardubicím za ostrý zákrok zezadu na Vojtěcha Patráka. Sudí mu udělil přímo červenou kartu. Tento trest znamená, že Moses nebude moci nastoupit v nadcházejícím utkání proti Karviné.

Podobný trest dostal i sparťan Adam Karabec za podobný prohřešek na začátku sezóny. Karabec byl potrestán třízápasovým distancem, která ho vyřadila i z derby proti Slavii.

Pokud komise rozhodne stejně jako v případě Karabeca, Moses by zmeškal čtvrtfinále domácího poháru proti Spartě. Tento zápas je naplánován na konec února. Mezi utkáním proti Karviné a pohárovým derby se Slavií čeká na slávisty také ligový souboj se Spartou na Letné.

V minulém kole byl vyloučen pouze Dominik Mareš z Pardubic, který dostal jednozápasový trest od disciplinárky. Tento trest si Mareš odpykal již v dohrávce proti Karviné, kterou Pardubice vyhrály 3:0.